HTML

ordibator

A blog Dávidka és szülei mindennapjairól próbál egy-két mondatban beszámolni, de egyes esetekben apukája nem rejti véka alá véleményét közvetlen illetve tágabb környezetükről.

Friss topikok

elindultunk

2008.09.30. 10:08 jébé

Dávidka most már nem csak föláll, hanem elindul az ágy mellett, igyekszik lehúzni a paplant, a kanapé mellett pedig a laptophoz próbál eljutni, egyik lába-másik lába módszerrel. Még nagyon viccesen megy, de mi Dávidkamamával oda+vissza vagyunk az örömtől, végre megy a KIs Balhés!

Egyébként még jó idő van, így a hintázás után a legújabb őrület a homokozó. Amíg lehet, megyünk. Lassan talán a fűtést is megcsinálják végre, s lesz egy kis nyugalmunk napközben. Dávidkamama nagy örömére az őszi nagytakarítással is készen vagyunk, bár hárman csináltuk, s én még csak-csak segítettem, de Dávidka is nagyon igyekezett Mamája legnagyobb örömére. Idézem: "Tedd vissza a ruhákat a szennyesvödörbe! Dávid, úgyis tudom, hogy érted mit mondok!!" Természetesen tovább folytatta kisfiunk a megkezdett tevékenységét. Hát így működünk mostanában..:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ordibator.blog.hu/api/trackback/id/tr60688583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása