HTML

ordibator

A blog Dávidka és szülei mindennapjairól próbál egy-két mondatban beszámolni, de egyes esetekben apukája nem rejti véka alá véleményét közvetlen illetve tágabb környezetükről.

Friss topikok

fogzás és fűtés-rekonstrukció

2008.06.16. 08:42 jébé

Az elmúlt két hét egy kicsit nehezebb időszak volt, mint az ezt megelőző egy-két hónap. Babácska a nyaralás óta kicsit kizökkent a megszokott ritmusából, nem evett rendesen, s elkeztek kibújni a felső fogai is. Mindezek tetéjébe szétbarmolták a lakás elött az úttestet, a járdát, s a baba szobája alatti tárolóba egy baromi nagy lukat törtek, hogy a hülye csövet kivezessék az utcára. Mamatutu nagyon ügyesen, s okosan :) mekereste a kivitelező céget, telefon, főnök, művezető,... akik itthon meglepő módon nagyon készségesek voltak. Megbeszélték az én párommal, mikor szedik szét a házat, hogy olyankor lehetőleg ne legyünk itthon a babával. Négy-öt napig reggel tíztől délután négyig.puff egy alvás minimum ugrott. Így egyik nap apósénál volt a csipet-csapat, másik nap séta, vásárlás, harmadik nap is, negyedik nap már én szüleimnél vészeltük át a bontást.

Reméjük a legjobbakat, s egy-két héten belül végeznek, mert már nem nagyon bírjuk egész éjszaka az úttesten lévő vaslemez hangját, amin ha átmegy egy autó( márpedig éjszaka cirka húsz másodpercenként, nappal, s !kora reggel úgy három másodpercenként tuti átmegy), ezt halljuk:BUMBUM.

Jó hír, hogy Dávidkának két szép fogacskája kibújt. :) Most aztán még zsiványabban tud nézni. Szétszed mindent, s kezd visszatérni a jókedve is, vigyorog mindenkire.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ordibator.blog.hu/api/trackback/id/tr46522410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása