HTML

ordibator

A blog Dávidka és szülei mindennapjairól próbál egy-két mondatban beszámolni, de egyes esetekben apukája nem rejti véka alá véleményét közvetlen illetve tágabb környezetükről.

Friss topikok

tudomány

2008.04.07. 22:04 Dávidkamama

Dávidka tudománya napról napra bővül. A Superman, tumi-putty, tapsi, pápá az utóbbi napokban újabb kunsztokkal egészült ki: kérdő mondatokra random bólogat a cuki fürtös buksijával, a pacsi felkiáltásra belecsap a tenyerünkbe és vigyorog a fél szem kis fogacskájával.

Ma iszonyatos eső volt, így esőben mentünk sétálni, de őt nemigen zavarta. Bementünk Apa munkahelyére, ahol a babácska rendszerint elkápráztatja a lányokat, a Mama meg elment tornára.

Az éjszakáink sajnos elég gyatrák még mindig, nem tudom, hogy a kevés vacsorának, a száraz levegőnek, a napközbeni túl sok alvásnak vagy mindek tudható ez be, de Dávidka megint kétszer ébred, egyszer éjfél körül, másodszor öt-fél hat körül. Bár ma elmaradt a délutáni alvás, jó sokat vacsizott és erősre állítottam a párologtatót... Kíváncsi vagyok. Persze mivel most mindhárom faktort kiiktattuk, így megint nem fog kiderülni mitől aludna (ha aludna) tovább, ha ma véletlenül tovább alszik... na ez most jó bonyolult lett. Majd kiderül...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ordibator.blog.hu/api/trackback/id/tr31416002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása