HTML

ordibator

A blog Dávidka és szülei mindennapjairól próbál egy-két mondatban beszámolni, de egyes esetekben apukája nem rejti véka alá véleményét közvetlen illetve tágabb környezetükről.

Friss topikok

Itt a nyár?!

2010.06.22. 16:37 jébé

Lassan három éves lesz Dávidka, mióta megszületett, tudjuk, közeledik a szülinap, mer "már mos' dög meleg van, mi lesz késöbb?"  halljuk május végétől. Nna, idén még nem nagyon hallottuk, kivéve két-három napot.

Rendes májusi Hotel Azúrban tett látogatásainkat egy-egy jól sikerült balatoni fürdéssel is szoktuk eltölteni, most májusban autóval mentünk a szomszéd étterembe, sajnos a kocsit nem engedték be, így kicsit megáztunk, míg berohantunk.

Dávidka így is nagyon élvezte a beltéri pancsolást, végre lehet vele hosszabb ideig fürdeni. Víz alá azért még nem megyünk, de a wellness hangulat már abszolút megvan! Csak a mi fiúnk. Kristóf bácsikájával is nagyon jót szórakoztak, fölfedezték a játszószobát, reggelinél meg körbejárták párszor az étteremet.

Közben fölvették Tutut az óvodába, szeptembertől kezdődik a kisfiú kor, s végleg eltűnik a baba korszak. Reméljük, zökkenőmentes lesz az átállás.

 

Előző hétvégénket a velencei házban töltöttük, öt napra terveztünk maradni, de a szép idő okán, kicsit elöbb hazajöttünk, már tervezzük a következő Velencét, meg egy balatont is. Ki tudja, hátha lesz még nyár?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ordibator.blog.hu/api/trackback/id/tr152101328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása