HTML

ordibator

A blog Dávidka és szülei mindennapjairól próbál egy-két mondatban beszámolni, de egyes esetekben apukája nem rejti véka alá véleményét közvetlen illetve tágabb környezetükről.

Friss topikok

hétköznapok

2009.02.21. 10:41 jébé

Végre túl vagyunk egy ideig az utolsó oltáson!

A "szokásos" két lilázás még az orvosnál, majd a következő egy hét igen nehéz volt. Persze pont azokban a napokban meg is fázott szegény, így minden oka megvolt a diszkomfortra. Az elmúlt pár napban kezdett helyreállni a rend, a kedve is jobb(meg a miénk is), és most már folyamatosan megy.

Tél végére megjött a hóesés, ezt Dávidka végre élvezte, ment a hóban, rúgta szert-szét, majd a hótaposójáról próbálta leporolni a havat. Imád vásárolni, nézegetni, szétpakolni a polcokat, tiszta Mamája, papája ez a gyerek.

A délutáni alvás utáni rutin meg nagyon vicces. Ébredés után három másodpercel Tutu szól:Ete.  "Kapcsoljad már be az oroszlánkirályt, Papa" Majd 12 perc múlva, a sakálos rész elején szól:Bűű,bű, Ete. " Rakjad már be a Diana Krallt, Papa!" . Ezek után fergeteges két perc jön. Dávidka ezerrel vezényel, tapsol, mozog előre-hátra először az egész testével, majd külön a fejével bólogat, jelez a gitáros résznél, majd mutatja, hogy a néni milyen fantasztikusan zongorázik!! (lehet, hogy elfogult vagyok(biztos), de könyörgöm, még csak másfél éves múlt a gyerek!)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ordibator.blog.hu/api/trackback/id/tr72956197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása