HTML

ordibator

A blog Dávidka és szülei mindennapjairól próbál egy-két mondatban beszámolni, de egyes esetekben apukája nem rejti véka alá véleményét közvetlen illetve tágabb környezetükről.

Friss topikok

Első kertiparty

2008.08.08. 16:03 jébé

Mozgalmas hétvégénk volt, szombaton Béla-szülinapoztunk(LB) a Spartacus éteremben, ahol is nagyon jó hangulatban vártuk az ünnepeltet, koktéloztunk, beszélgetünk, Dávidka mutatta be repertoárját a meghívott családtagoknak és barátoknak. Majd Béla megérkezése után koccintás, ajándék-átadás(NDK barométer!), végül grill-party következett. Tutu igyekezett barátkozni, s Gyurkában jó cimborára lelt, aki tehermentesítve a szülöket, egész este szórakoztatta kisfiúnkat. Mi pedíg viszonylag nyugodtan megvacsoráztunk. szóval jó kis este volt.

Vasárnap Zsoltiéknál Pilisszentivánon kertiparty volt. mondhatnám, menetrendszerűen, de hát az elmúlt két évben nem volt kint buli. Most, Tutu első medencés buliján nagyon jól éreztük magunkat, napsütés, medence grill-husi, vizipipa, sör, minden ami egy jó bulihoz szükséges. Dávidka fürdött a medencében, majd a saját medencéjében, aludt egy jót, kicsit evett is, mi pedíg "csak" jól éreztük magunkat. Most egy kis szünet party ügyben, Zsoltiéknál is jön a baba, jövőre már rendes kisgyerekes buli lesz a rutinos Dávidka közreműködésével.

Mennyire más hangulatú buli volt, mint a régiek....mégis, sokkal szimpatikusabb most már nekem ez a jó hangulatú, nyugis buli, mint az "este nyolcra érkezünk, félkilencre csont ré. illetve elfáradunk, majd hajnali négyig ázunk a vízben". Tutukával meg egyre több helyre lehet már menni, szép lassan visszarázódunk a társasági életbe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ordibator.blog.hu/api/trackback/id/tr57607015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása