HTML

ordibator

A blog Dávidka és szülei mindennapjairól próbál egy-két mondatban beszámolni, de egyes esetekben apukája nem rejti véka alá véleményét közvetlen illetve tágabb környezetükről.

Friss topikok

első fogacska

2008.03.27. 18:00 Dávidkamama

Végre elérkezett ez a nap is - Dávidkaparamama megnyugodhat, hogy kisfia nem lesz örökké Fogatlan Jack. Ma hajnalban gyanús volt, hogy Dávidka a szokásos egy (ámde teljesen kiszámíthatatlan időpontban bekövetkező) éjszakai ébredés helyett fél kettőkor, majd négykor is felsírt, és másodszorra csak némi séta, pápázás és kaja után volt hajlandó visszaaludni. És igen, megvolt az oka a plusz ébredésnek, reggel ugyanis ott figyelt a kis also bal első recécske a szájában. Össza-vissza puszilgattam, ölelgettem a kis drágámat, ő meg persze nem értette, mire ez a nagy hajcihő, csak mosolygott rám: Jóvan mama, nemtom minek örülsz, de örülök Veled.

Legújabb tudománya: a Hogy csinál a Superman? kérdésre vagy egy, vagy mindkét karját a magasba emeli, az alábbi linken látható a sztárfotó.

 http://ordibator.blog.hu/media/image/superman.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ordibator.blog.hu/api/trackback/id/tr97399408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása